• 18/06/2015

Multiprox-website totaal vernieuwd en uitgebreid - bedrijfsblog

Multiprox heeft een gloednieuwe website. Deze site heeft naast een frisse hedendaagse look ook een krachtige zoekrobot en een aparte rubriek met “Industrieën en oplossingen”.

Trefwoorden: #automobiel, #chemie, #energie, #food & beverage, #halfgeleiders, #mobile equipment, #Multiprox, #olie en gas, #Türck, #vernieuwde website, #verpakking

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze rubriek geeft een beschrijving van applicaties die met Turck/Multiprox-producten werden gerealiseerd in diverse sectoren: automobiel, chemie, energie, food & beverage, mobile equipment, olie en gas, verpakking en halfgeleiders.

In de rubriek “Producten” komen naast de klassieke producten van Multiprox’ moederfirma Turck ook de producten van de vaste externe partners aan bod: Banner, Beckhoff, Kübler, MTS, Auer, Comat-Releco, …

Ook de recentste industrie-specifieke newsletters, alsook alle edities van “More@TURCK”, het klantenmagazine van de Turck-groep, zijn beschikbaar als HTML- of PDF-bestand.

Volledig nieuw zijn de product- en applicatievideo’s, alsook de “Tutorials”, waarin werkingsprincipes van Turck-producten worden toegelicht. Het hoofdstuk met “White papers” licht algemene technische thema’s toe. Ook software en certificaten zijn makkelijk terug te vinden.

Product en Company News ontbreken uiteraard ook niet.

De website is tevens geschikt voor mobiele toepassingen.
Check op www.multiprox.be

Vraag snel méér informatie via
de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=Multiprox-website totaal vernieuwd en uitgebreid&EngnetId=14681';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.