Teqnow breidt uit door samenwerkingsafspraken

Teqnow heeft met een aantal kennisinstellingen, opleiders en hoog innovatieve bedrijven partnerafspraken gesloten. Hierdoor word het kennisnetwerk vergroot.

Trefwoorden: #innovatieve technologie, #kennisnetwerk, #Koninklijke Metaalunie, #maakindustrie, #MKB-metaal, #Teqnow

Lees verder

Nieuws

( Foto: Koninklijke Metaalunie )

ENGINEERINGNET.NL - Met deze afspraken zeggen de betrokken partijen toe zich beide in te zetten voor het belang van nieuwe innovatieve technologieën voor de Nederlandse maakindustrie en het industriële MKB-metaal in het bijzonder.

Alle partijen zullen elkaar daarbij zoveel mogelijk ondersteunen en versterken.

Dit betekent voor deelnemers aan Teqnow dat zij kunnen profiteren van de kennis en deskundigheid van de partner of korting krijgen op diensten en/of activiteiten (events, workshops e.d.) waar die bij betrokken is.

De partners zullen op hun beurt betrokken worden bij Teqnow events en hun kennis en deskundigheid delen via deze website of andere (schriftelijke) communicatiekanalen van Metaalunie.

Door alle samenwerkingsverbanden wordt Teqnow het uitgebreid kennisnetwerk dat het MKB-metaal informeert over nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van 3D-printing, robotics, digitale productie, lasertechnologie, composieten en andere nieuwe (top)technologieën.


Op de foto:
Ondertekening van samenwerkingsafspraak met MCB door Fried Kaanen, voorzitter Koninklijke Metaalunie (links) en Erik Spikmans, director Sales van MCB Nederland.