10 kandidaten strijden om KNX Professionals Award 2015

KNX Nederland heeft de tien kandidaten gepresenteerd, die kans maken op de KNX Professionals Award 2015. Deze Award gaat naar het beste project voor woning- of gebouwautomatisering.

Trefwoorden: #gebouwenautomatisering, #KNX Association, #KNX Nederland, #KNX Professionals Award, #KNX standaard, #woningautomatisering

Lees verder

Nieuws

( Foto: KNX Nederland )

ENGINEERINGNET.NL - Op donderdag 1 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt op de vakbeurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs.

De award-uitreiking beleeft dit jaar een primeur: ook het publiek mag stemmen voor zijn favoriet voor de Publieksprijs 2015. Iedereen kan uit de tien kandidaten zijn of haar eigen top 3 samenstellen

De onafhankelijke vakjury voor de KNX Professionals Award bestaat dit jaar uit Eric Karsemeijer, docent en initiator van de minor domotica aan de Hogeschool Utrecht, Ad van Berlo, manager R&D bij Smart Homes en Mario Hartogs, account manager bij groothandel Oosterberg.


Dit zijn de kanshebbers met vermelding van hun project:

  1. BAM Bouw en Techniek: Siemens hoofdkantoor
  2. ElektroPartners: JT Bioscopen
  3. Heinsius Electrotechniek: Restaurant ’t Gerecht
  4. Hevac Controls: Kasteel Biljoen van Stichting Het Geldersch Landschap
  5. Leertouwer: Winkelcentrum Keizerswaard
  6. TechTron Groep: Audi/VW-dealer
  7. TES Installatietechniek: Villa met bijgebouwen
  8. Van Dorp Installaties: Vopak hoofdkantoor
  9. Van Maanen Domotica: Bedrijfspand Van Mourik Ede
  10. Van Maanen Domotica: Luxe nieuwbouwwoning.

KNX Association is de oprichter van KNX, de wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering en tevens de eigenaar van de KNX technologie. Wereldwijd zijn circa 400 fabrikanten bij deze standaard aangesloten.