Industrial Processing en World of Technology & Science onder één dak

Van 4 tot en met 7 oktober 2016 staan de beurzen Industrial Processing en de World of Technology & Science voor het eerst in dezelfde Utrechtse hallen. "Een herkenbaar moment".

Trefwoorden: #FEDA, #FHI, #industrial processing, #Machevo, #technologie, #vakbeurs, #World of Technology & Science, #wots

Lees verder

Techniek

( Foto: Jaarbeurs Utrecht )

ENGINEERINGNET.NL - "Het besluit van de verenigingen Machevo & Bulk, FEDA en FHI om samen met Jaarbeurs Utrecht de beurzen Industrial Processing en de World of Technology & Science te organiseren, levert grote synergie op", stellen de organisatoren.

"Bezoekers en exposanten krijgen door deze samenvoeging een helder moment, om elkaar te treffen".

Het is inderdaad voor het eerst dat beide beurzen in dezelfde hallen staan. Voor de editie van 2014 was er al een co-locatie en profiteerden beide beurzen van gezamenlijke bezoekerswerving en inhoudelijke programmering.

Deze samenwerking wordt nu verder geïntensiveerd. Temidden van de hallen die gevuld worden met de verschillende werelden van WoTS, zal Industrial Processing straks een centraal punt vormen.

Daarnaast wordt er samenwerking opgezet in projecten waarbij technologie voor industrie, wetenschap en zorg centraal staat. Live demo’s en 'exciting technology'-projecten moeten technologie tastbaar en concreet maken. De seminars zijn gericht op actuele thema’s met een sterke betrokkenheid van exposanten, prominente sprekers en eindgebruikers.

De beslissing tot samenwerking is het gevolg van een enquête bij de leden van Machevo & Bulk en de overige deelnemers van Industrial Processing.

"Op basis van die resultaten is overleg gevoerd tussen de besturen van de brancheverenigingen en Jaarbeurs Utrecht".


ACHTERGROND
World of Technology & Science wordt georganiseerd door FHI en FEDA, waarbij nadruk wordt gelegd op World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Automation. Iedere 'wereld' - en straks dus ook Industrial Processing - profileert zich naar de eigen doelgroepen, waarbij de samenstelling van de hallen een natuurlijke overgang aan bezoekers biedt.