Lawter migreert naar toekomstbestendige infrastructuur

Dimension Data heeft met succes de eerste fase afgerond van de modernisering van de ICT-infrastructuur van harsproducent Lawter.

Trefwoorden: #cloud, #Dimension Data, #Harima Chemicals Group, #hosting, #IT-behoeften, #J-Sox, #Lawter, #SSAE16

Lees verder

Techniek

( Foto: Lawter )

ENGINEERINGNET.BE - Lawter, dochter­maat­schappij van het Japanse concern Harima Chemicals Group, wil zich hiermee wapenen voor de veranderingen die de organisatie voorziet voor de komende jaren.

Antony Poppe, Global Network and Virtualization manager bij Lawter: “Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe infrastructuurpartner, een bedrijf dat ons ondersteunt in het realiseren van onze ambities. We wilden vooral zo snel mogelijk overstappen naar een toekomstbestendige infrastructuur, en dit met zo weinig mogelijk overlast voor de eindgebruikers.”

Bij hun zoektocht naar de geschikte partner viel de keuze op NTT en Dimension Data.

De nieuwe ICT-architectuur is een geoptimaliseerde combinatie van cloud-diensten. De nieuwe omgeving biedt niet alleen een antwoord op de uiteenlopende IT-behoeften van Lawter. Deze omgeving garandeert ook een volledige compliance aangaande J-Sox en SSAE16 vereisten.

Het migratieproject naar de moderne en robuuste ICT-infrastructuur werd binnen de afgesproken deadline afgerond, met een minimum aan overlast voor de eindgebruiker.

Poppe: "Met de huidige infrastructuur zijn we gewapend voor de vele uitdagingen en bijhorende transformaties die de organisatie te wachten staan."