Ideas Battle Arena: wie durft de uitdaging aan? (+video)

Voor de tweede maal staat in het hart van het netwerkevent MNE in Kortrijk het ondernemerscafé "Ideas Battle Arena". Voor wie zich geroepen voelt: er worden nog steeds kandidaturen aanvaard

Trefwoorden: #event, #ideas battle arena, #mne, #vakbeurs

Lees verder

Techniek

( Foto: Invent Media )

ENGINEERINGNET.BE - De derde editie van de netwerkbeurs MNE - het MTSN Network Event - is intussen al grotendeels volgeboekt door technologie- en toeleveranciers voor de metaal- en maakindustrie, laat inrichter Invent Media weten.

In één adem lanceert de organisator een 'Call for Papers' voor zijn intussen bekende ondernemerscafé in het hart van het event, de 'Ideas Battle Arena'.

In deze arena komen industriëlen hun visie en standpunten verdedigen in korte sessies van 30 minuten, met een maximum van 4 per beursdag.

Vorige maal kon het café gedurende twee dagen rekenen op het luisterend oor van 650 toehoorders, naar Belgische maatstaven een zeer verdienstelijke opkomst. Dat bevlogen CEO's zoals Guido Dumarey van Punch International en Dirk De Cuyper van Resilux present gaven, was hier wellicht niet vreemd aan.

"We staan nog steeds open voor kandidaturen van visionaire ondernemers of onderzoekers, CEO’s, CFO’s en eigenaars of bestuurders van bedrijven in metaal-, kunststoffen- of maakindustrie en de machinebouw", laat CEO Karl D'Haveloose van organisator Invent Media weten. "De definitieve selectie is nog niet gemaakt".

"Wie zich geroepen voelt of een goede tip heeft: denk aan sprekers met al dan niet controversiële standpunten of met revolutionaire inzichten, die deze ook nog eens goed kunnen verwoorden voor een publiek van collega’s uit de industrie. Zoals politieke, technologische, socio-economische thema’s, onderwerpen betreffende management, strategie of organisatie. Wat absoluut niet mag zijn voordrachten met een promotionele of commercieel getinte inhoud".

Heeft u een niet commercieel verhaal over ondernemen, expansie, competenties, politiek, personeel, economie of technologie dat u wil delen met de sector? Zoekt u zielsverwanten om samen de Belgische industrie te mobiliseren ? Kent u meerdere ondernemers en/of politici die u graag met elkaar in debat wil zien gaan over een bepaald thema ?

Neem dan contact op via het Direct Response Systeem van deze techsite (zie hieronder) om contact op te nemen met de organisator.


Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=Ideas Battle Arena: wie durft de uitdaging aan?&EngnetId=15287';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">

Video: