• 07/10/2015

Bekijk een video over Siemens IDS Roadshow - invitatie

In oktober komt u in uw eigen buurt alles te weten over het IDS-concept van Siemens voor perfect geïntegreerde aandrijflijnen. Bekijk de presentatievideo met Dr. Thomas Menzel.

Trefwoorden: #Integrated Drive Systems, #mobiele tentoonstelling, #roadshow, #Siemens, #Siemens IDS Roadshow

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - 'Innoverende aandrijftechnologie op een locatie bij u in de buurt'. Onder die  noemer doet de Siemens IDS Roadshow in oktober 2015 verschillende locaties in België aan. U vermijdt dus ellenlange files.

De idee achter de Siemens IDS Roadshow is alvast overtuigend: u krijgt een reële meerwaarde voor uw toepassingen en uw industriesector. Dat betekent dat Siemens niet alleen specifieke IDS-oplossingen live in de demotruck toont maar dieook toelicht in infosessies en aan de hand van cases. Ongeacht u actief bent in food & beverage, conveyors, de proces- of staalindustrie of als OEM.

Want in Siemens' visie op aandrijflijnen zijn alle componenten geïntegreerd en perfect op elkaar afgestemd, rekening houdend met de nieuwe energie-efficiëntiestandaard EN50598 en met de door de overheid vereiste energie-audit voor grote bedrijven.

En dat alles dankzij een schitterende, mobiele tentoonstelling, met een breed spectrum aan technologieën: van intralogistiek over transportbandoplossingen tot pomp-, ventilator- en compressortoepassingen. Maar ook verticale maalinrichtingen en grootschalige middenspanningtoepassingen in de procesindustrie worden voorgesteld.

De IDS Roadshow zal in de tweede helft van oktober zeker en vast ook halt houden op een locatie bij u in de buurt.

Het reisschema van de truck: 09/10 in Huizingen (start, verkorte sessie), 20/10: Gent, 26/10: Kortrijk, en 28/10: Herentals. Een volledig overzicht - inclusief Wallonië en het Groot Hertogdom Luxemburg vindt u op www.siemens.be/idsroadshow.

Industriële klanten die een bezoek aan de truck willen, kunnen een (gratis) invitatie aanvragen door gebruik te maken van de mogelijkheid tot Direct Contact via Engineeringnet. Uw aanvraag wordt meteen aan de juiste Siemens-medewerker bezorgd.


Siemens maakte een video over waarin Dr Thomas Menzel toelicht wat u mag verwachten. Bekijk hem hieronder:

Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=Bekijk een video over Siemens IDS Roadshow - invitatie&EngnetId=15296';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.