• 09/10/2015

Hydraulische remcilinders voor oneindig veel campingplezier

De Volkswagen T5 is dé gezinsauto- en transporter van Nederland. Maxxcamp is gespecialiseerd in het ombouwen van dit voertuig tot een multifunctionele variant.

Trefwoorden: #ACE, #ACE Stossdämpfer, #camperen, #Hydraulische remcilinders

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -Van bedden en kasten tot aan een campingtoilet, kookplaat en geïntegreerde koelboxen: in enkele minuten is de T5 omgetoverd tot een volwaardige camper.

Voor een praktisch, maar ook comfortabel resultaat wordt bijvoorbeeld de deksel van de koelbox voorzien van een hydraulische remcilinder van ACE.

De basisuitvoering van de T5 is verkrijgbaar vanaf 30.000 euro. Voorzien van enkele extra’s valt de prijs minstens dubbel zo hoog of nog hoger uit. Wordt de bus niet alleen voor transport maar ook als gezinscamper gebruikt, dan komt een groot gezin al gauw in de problemen.

Hoe blijft de volgende vakantie betaalbaar zonder aan comfort te moeten inleveren? Dit vroegen ook de specialisten van Maxxcamp zich af, die zich bezighouden met het interieur van voertuigen. Ze ontwikkelden de volgende oplossing: een flexibel systeem, dat binnen enkele minuten kan worden opgebouwd en afgebroken.

Hierdoor kunnen vier personen comfortabel slapen onder 1 dak. Eventuele andere familieleden die in een tent slapen, hebben tegelijkertijd een uitvalsbasis om te wassen, koken, eten en om te schuilen voor de regen.

De snelle opbouw- en demontage zorgt voor nog meer voordeel: in het dagelijks gebruik zorgt het extra gewicht niet voor een hoger brandstofverbruik. Bovendien kan de transporter ook gebruikt worden voor het oorspronkelijke doel waarvoor de bus werd aangeschaft.

Terug naar de vakantie en de constructieoplossingen van Maxxcamp GmbH. De veelzijdigheid van het onderliggende concept is herkenbaar aan de aparte modulen, die niet alleen variëren per type T5, maar deels ook optioneel kunnen worden gekozen.

Dit is bijvoorbeeld het geval bij het campingtoilet of de koelbox. Het bedrijf uit Baden-Württemberg nam contact op met ACE Stoßdämpfer GmbH uit Noordrijn-Westfalen om ervoor te zorgen dat de kantelbare koelbox gemakkelijk in het gebruik en de inhoud goed beschermd is.

Ombouwsysteem met kantelbare koelbox nog flexibeler door op maat gemaakte remcilinders
ACE Stoßdämpfer GmbH is een bedrijf dat over innovatieve, flexibele en veel verschillende producten beschikt. Een prima partner waarmee optimale resultaten worden bereikt.

Het bedrijf levert oplossingen op maat, verschillende machineonderdelen en uiteenlopende diensten, allemaal kwalitatief hoogwaardig.

De accessoires en verbindingsstukken kunnen eenvoudig in bestaande constructies worden geïntegreerd. De diverse machineonderdelen nemen bovendien weinig plek in.

Dit is met het oog op de doorgaans kleine ruimtes in transportbussen een bijkomend voordeel.


Vraag snel méér informatie over deze producten via
de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=Newtonline: ACE brengt nieuwe serie industriële gasveren op de markt&EngnetId=15016';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.