Automation Award 2015 gewonnen door Hogeschool Utrecht

Na een dag vol uiteenlopende automatiserings-opdrachten won team Industriële Automatisering 1 van Hogeschool Utrecht de achtste editie van de Actemium Automation Award.

Trefwoorden: #Actemium, #Actemium Automation Award, #automatisering, #automatiseringsopdrachten, #award, #opleiding, #studeren

Lees verder

Nieuws

( Foto: Actemium )

ENGINEERINGNET.NL - De ‘challenges’ die de HBO-studenten engineering in het Edulab van Actemium in Veghel in teamverband aangaan zijn elk jaar anders. En het zijn telkens klanten die de teamprestaties beoordelen.

Hoe bedien je een limonadefabriek met je smartphone? Hoe test je een machine, nog voordat deze is gebouwd? Hoe bepaal je het juiste veiligheidsniveau van een motorstarter?

Slechts een paar voorbeelden van de pittige opdrachten die moesten worden uitgevoerd. Er werd dit jaar opvallend gefocust en doelgericht aan die opdrachten gewerkt.

De juryvoorzitter: “De interactie binnen de teams was groot. Maar het is opvallend dat teams per opdracht heel verschillend kunnen scoren. De ene challenge ligt hen duidelijk beter dan de andere. Een grotere diversiteit aan deskundigheid binnen een team leidt zeker tot een evenwichtiger resultaat.”

De Young Automation Professionals van Avans Den Bosch eindigden op de tweede plaatst en Team Appel van Fontys Eindhoven legde beslag op de derde plaats.