Ilse Siebrand nieuwe directeur Railinfra Solutions

Railinfra Solutions heeft per 1 januari 2016 Ilse Siebrand benoemd als nieuwe directeur. Zij volgt Richard Pater (Witteveen+Bos) op, die deze functie de voorbije 5 jaar invulde.

Trefwoorden: #directeur, #Ilse Siebrand, #Railinfra Solutions, #RoyalHaskoning DHV, #Witteveen+Bos

Lees verder

HR

( Foto: Railinfra Solutions - Ilse Siebrand )

ENGINEERINGNET.NL - Ilse Siebrand wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, de uitbreiding van de klantengroep en verdere groei van Railinfra Solutions, een multidisciplinaire spooringenieursbureau.

Zij zal deze functie vervullen naast haar functie van directeur Business Development Transport & Planning bij Royal HaskoningDHV.

Siebrand studeerde af in Bestuurs- en Beleidswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en is actief in verschillende netwerken in de infrastructuur waaronder NLingenieurs.

De afgelopen drie jaar was zij unitdirecteur Infrastructuur van Royal HaskoningDHV. Daarvoor was zij onder andere directeur Integraal Projectmanagement en capaciteitsmanager voor grote infrastructurele projecten in Nederland bij het bedrijf.

De afgelopen twee jaar maakte ze al deel uit van het bestuur van Railinfra Solutions.


Railinfra Solutions is betrokken bij projecten als de Noord/Zuidlijn in Amsterdam, Spoorzone Delft en de spoorverbinding Schiphol-Amsterdam-Almere-Lelystad.