• 14/03/2012
  • |     BB

Wie bewaakt de ICT-beheerder? - invitatie

Informatieveiligheid is niet enkel een kwestie van technologie. Wie bewaakt immers de ICT-beheerder? Smals Research richt er een gratis infosessie over in.

Trefwoorden: #beveiliging, #ICT, #ict, #informatica, #security, #SMALS, #software

Lees verder

opleidingen

ENGINEERINGNET.BE -- De laatste jaren duiken in de pers steeds meer verhalen op van bedrijven waar al dan niet bewust gegevens verloren zijn gegaan of systemen gesaboteerd werden.

Informatiesystemen staan constant bloot aan zowel externe als interne pogingen tot veiligheidsinbreuken.

Onder de noemer “Information Security Governance” kan men aan de hand van zowel policies en procedures als technische tools het hoofd bieden aan dergelijke dreiging.

Smals richt er een gratis infosessie over in. In deze infosessie wordt naast een algemene schets specifiek ingezoomd op twee voornamelijk technische tools, namelijk Privileged Account Management (PAM) en Security Information & Event Management (SIEM).

Beide tools worden in deze uitgebreid besproken met zowel organisatorische als technische aspecten en met concrete voorbeelden.

De uiteenzetting zal gegeven worden in het Nederlands door Bob Lannoy en Kristof Verslype, consultants van de sectie Onderzoek van Smals.


ACHTERGROND
Donderdag 29 maart
van 13:30-16:00u in Auditorium Smals te Brussel
Info en registratie: http://smalsresearch.eventbrite.com