Stork neemt activiteiten van VRS over van KSB Nederland

Stork heeft een overeenkomst gesloten met KSB Nederland over de overname van de activiteiten van Valve Reconditioning Services (VRS) in Vierpolders.

Trefwoorden: #afsluiters, #appendages, #Erkenning Revisiebedrijf, #ISO-certificatie, #regelkleppen, #RToD T0103, #Stork, #Valve Reconditioning Services, #veiligheden, #VRS

Lees verder

Techniek

( Foto: Stork )

ENGINEERINGNET.NL - VRS is gespecialiseerd in het reviseren en repareren van alle soorten en merken appendages zoals veiligheden, regelkleppen en afsluiters.

Door de overname versterkt Stork haar aanwezigheid in het Rotterdamse haven-gebied en verstevigt ze haar positie als appendage-revisiebedrijf in Nederland.

Alle medewerkers van VRS blijven onder de naam Stork actief vanuit de locatie in Vierpolders.

VRS is opgericht in 2000 en biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van appendagerevisie en -reparatie. Het kwaliteitssysteem van VRS is ISO-gecertificeerd.

Bovendien heeft VRS het kwaliteitskeur Erkenning Revisiebedrijf RToD T0103. Hierdoor mag VRS testrapporten van gereviseerde veiligheden, die onder wettelijke keur vallen, zelfstandig autoriseren uit naam van Lloyd’s.

Roy Janssen, Business Line Director Specialized Services van Stork: “De activiteiten van VRS sluiten naadloos aan op onze visie om de levensduur van productiefaciliteiten te verlengen door middel van kwalitatief hoogwaardig onderhoud. Wij zullen het bestaande dienstenpakket uitbreiden met onder andere diagnostische oplossingen en digitale rapportages.”


Op de foto:
vlnr.: Roy Janssen (Stork), Frank Damen (operationeel manager Vierpolders) en Nico Gitz (Directeur KSB Nederland)