Moore Stephens Belgium neemt Impala over

Met de overname van Impala wil Moore Stephens Belgium haar bestaande consulting-tak verder uitbreiden.

Trefwoorden: #consulting, #Impala, #Luc De Muynck, #Moore Stephens, #overname

Lees verder

Techniek

( Foto: Moore Stephens - Luc De Muynck )

ENGINEERINGNET.BE - Impala is een opleidings- en adviesbureau uit Duffel dat zich met tien adviseurs focust op ‘Operational Excellence’, ‘Asset Management’ en ‘Management Systems’.

Haar klantenbestand telt tal van KMO's, maar ook grote namen, zoals Beaulieu International Group, Case New Holland Industrial, Pfizer, ... Met de overname van Impala wil Moore Stephens haar bestaande consulting-tak verder uitbreiden.

Luc De Muynck, Partner Moore Stephens Strategy & Operations: “Successen haal je enkel als je alle troeven op de meest efficiënte manier inzet. En precies daarom heb je een uitermate scherpe focus nodig. Operational Excellence nastreven en dit binnen een duidelijke managementstructuur borgen, zorgt voor wendbare, slanke organisaties. We weten allemaal dat dit de ‘overlevers’ van morgen zijn.”


Over Moore Stephens Belgium
Dit is de grootste onafhankelijke accounting- en consultingfirma in België met key centers in Antwerpen, Brussel en Gent, kantoren in Shanghai en Silicon Valley, alsook verschillende lokale vestigingen in Vlaanderen.

De firma groeide uit het familiebedrijf Verschelden en specialiseert zich op de ondersteuning van het groeitraject van kleine en middelgrote ondernemingen met diensten op het vlak van Accountancy, Audit, Corporate Finance, Financial Advisory Services, Strategy & Operations, Business Analytics en Tax & Legal Services.