MSD dit jaar enige biofarmabedrijf met certificering ’Top Employer België’

Merck-laboratorium sleept als enige biofarmaceutisch bedrijf in België certificering van internationale Top Employers Institute in de wacht. "Onze HR-processen zijn zeer aantrekkelijk"

Trefwoorden: #biofarmaceutisch, #hepatitis C, #kanker, #merck, #msd, #Top Employer

Lees verder

HR

( Foto: MSD, Patricia Massetti )

ENGINEERINGNET.BE - Het laboratorium MSD, in Noord-Amerika beter gekend onder de naam Merck, meldt met gepaste trots als enige biofarmabedrijf te zijn gecertificeerd als Top Employer België 2016.

"Deze certificering toont aan dat onze HR-processen zeer aantrekkelijk en van goede kwaliteit zijn, en dat zij aan onze huidige en toekomstige medewerkers een aangename en stimulerende werkomgeving garanderen die gunstig is voor de persoonlijke ontwikkeling", claimt Managing Director Patricia Massetti.

Het Top Employers Institute, dat de certificaties toekent, is een onafhankelijke instelling die de arbeidsomstandigheden van de belangrijkste werkgevers wereldwijd onder de loep neemt en deze vergelijkt met een internationale norm.

De deelnemende bedrijven onderwerpen zich aan een nauwkeurig onderzoek en moeten beantwoorden aan strikte criteria om gecertificeerd te worden.

Om de geldigheid van het proces te versterken, worden de antwoorden ook voorgelegd aan een onafhankelijke audit. MSD Belgium blijkt bijzonder hoge scores behaald te hebben.

Massetti: "2016 ziet er veelbelovend uit. Deze certificering komt bovenop de viering van het 125-jarig bestaan van MSD wereldwijd."

"Onze geschiedenis is rijk aan ontdekkingen die het leven van patiënten veranderd hebben en het is op deze sterke basis dat wij een veelbelovende toekomst opbouwen, namelijk op hoopvolle gebieden zoals kankerimmunotherapie en de strijd tegen hepatitis C."


ACHTERGROND
MSD levert geneesmiddelen op voorschrift, vaccins, biologische behandelingen en diergeneeskundige producten. In België en het Groot Hertogdom Luxemburg is MSD één van de belangrijkste spelers op het vlak van medische innovatie met een breed scala aan activiteiten: onderzoek, productie en commercialisering.