Tebodin verkoopt bedrijven in Azië-Pacific aan Archetype Group

Advies- en ingenieursbureau Tebodin heeft haar bedrijven in de regio Azië-Pacific verkocht aan de Archetype Group, een multidisciplinair Vietnamees bouwadviesbureau.

Trefwoorden: #adviesbureau, #Archetype Group, #ingenieursbureau, #Tebodin

Lees verder

Techniek

( Foto: Tebodin )

ENGINEERINGNET.NL - De overeenkomst werd vorige week in Singapore ondertekend.

Archetype levert bouwkundige en engineering services, project- en bouwmanagement en kostenbeheer voor de bouwsector, vastgoedmarkt en voor grootschalige industriële projecten.

Met deze acquisitie zal Archetype’s industriële divisie worden versterkt en de activiteiten van het bedrijf in Bouw & Vastgoed en Milieu & Infrastructuur zullen worden uitgebreid.

Tebodin, gevestigd in Nederland, is gespecialiseerd in engineering en EPCm (Engineering, Procurement, en Construction management) services en richt zich op het industriële marktsegment.

Jürgen P. von Hollen, CEO van Tebodin: ‘Onze lokale en internationale klanten zullen profiteren van de brede expertise en geografische spreiding in de Azië-Pacific regio die Archetype biedt’.

Dhr. Pierre-Jean Malgouyres, General Director Archetype Group: ‘Dankzij deze acquisitie versterken we onze marktpositie in Vietnam, Thailand, India, Myanmar (Birma) en Indonesië. Bovendien kunnen we uitbreiden naar China, wat aansluit op onze ontwikkelingsstrategie’.

Samen vertegenwoordigen de bedrijven 1.100 werknemers.