GDF SUEZ Trading wordt ENGIE Global Markets

Het energie trading-platform van de Groep ENGIE verandert van naam en wordt ENGIE Global Markets. Dit filiaal behoort tot de kernactiviteiten van ENGIE.

Trefwoorden: #energie, #energietradingplatform, #ENGIE, #ENGIE Global Markets

Lees verder

Techniek

( Foto: ENGIE )

ENGINEERINGNET.BE - ENGIE Global Markets kan bogen op bijna 20 jaar ervaring die werd opgedaan gedurende het hele proces van de vrijmaking van de energiemarkten en combineert een sterke kennis van de energiesector met geavanceerde deskundigheid op de financiële markten.

Het bedrijf verzekert met 390 medewerkers een uitgebreide geografische dekking in Europa en Asia Pacific, met vier platforms in Parijs, Brussel, Rome en Singapore, en activiteiten in 40 landen over de hele wereld.

De nieuwe naam weerspiegelt tegelijkertijd de rijkdom van het product- en dienstenaanbod en de missie om de groep te begeleiden bij haar internationale ontwikkeling.

De competenties worden ook ten dienste gesteld van de energiewereld om de markten voor te bereiden op de tendensen en uitdagingen van morgen.

De onderneming heeft een gereglementeerd statuut als verlener van beleggingsdiensten en staat onder toezicht van de Autorité de Contrôle Prudentiel et de Résolution (ACPR).