KZ Meet en Regelapparatuur neemt Rombouts Kunststof Techniek over

KZ Meet en Regelapparatuur neemt zowel Rombouts Kunststof Techniek als haar internationale tak RKT International uit Tholen over. De aankoop kwam via overnamebemiddelaar Marktlink tot stand.

Trefwoorden: #gasbedrijf, #Kromos Zwolle, #KZ Meet en Regelapparatuur, #pijpleiding, #Rombouts Kunststof Techniek, #waternetwerkbedrijf

Lees verder

Techniek

( Foto: KZ )

ENGINEERINGNET.NL - Kromos Zwolle (KZ) is in de jaren zeventig ontstaan, na sluiting van de gelijknamige gasmeterfabriek. Sinds 1975 werkt KZ voor gas- en waternetwerkbedrijven.

Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert materialen voor het koppelen, aftakken en aansluiten van grote en kleine gas- en waterleidingen voor netwerkbedrijven, industrie en leidingbouw.

Pieter Krijne, de directeur grootaandeelhouder van KZ: “Met deze overname versterken wij onze positie als innovatief bedrijf op het gebied van infra, water en gas”.

Rombouts Kunststof Techniek is al jarenlang een begrip voor aanleg, onderhoud en reparaties van industriële en infrastructurele kunststof leiding systemen van thermoplastische en thermohardende kunststoffen voor ondergrondse en bovengrondse installaties en transportleidingen.

Het bieden van maatwerk en meedenken over de meest geschikte en betaalbare oplossing zorgt ervoor dat deze firma veelvuldig wordt ingeschakeld voor kleine en grootschalige projecten in binnen- en buitenland.

Oud-directeur Cees Rombouts van Rombouts Kunststof Techniek wordt verantwoordelijk voor innovatie en ontwikkeling van nieuwe producten.