Nieuw Gents kantoor voor Delaware Consulting

Delaware Consulting nam begin dit jaar een nieuw kantoor in gebruik in Gent. Daarnaast beschikte het bedrijf al over drie kantoren: hoofdzetel Kortrijk, vestigingen in Antwerpen en Waver.

Trefwoorden: #Blue Towers, #Deleware Consulting, #dienstenleverancier

Lees verder

Techniek

( Foto: Delaware Consulting )

ENGINEERINGNET.BE - Het nieuwe kantoor bevindt zich in de iconische ‘Blue Towers’ in Gent, net naast de Ghelamco-arena.

Het ligt aan een knooppunt van toegangswegen en de gebouwen hebben dezelfde moderne en dynamische uitstraling als het bedrijf zelf.

Het kantoor werd modern ingericht, met projectruimtes, stilteruimtes, videoconferencing mogelijkheden en ergonomische werkplekken. Op twee verdiepingen is er plaats voor een 170-tal personeelsleden.

Patrick Andersen, managing partner van Delaware Consulting België: “Een analyse van ons personeelsbestand leerde ons dat bijna 40% van onze medewerkers in de provincie Oost-Vlaanderen wonen. Het leek ons niet meer dan logisch om onze mensen ook een werkplek aan te bieden tussen onze kantoren van Kortrijk en Antwerpen in.”

Deze uitbreiding van het aantal werkplekken is helemaal in lijn met de groeistrategie van het bedrijf. Dit jaar wil het bedrijf in België opnieuw een 150-tal nieuwe collega’s aantrekken.