Cloud-enabled laseroptisch uitlijnsysteem bij PRUFTECHNIK - vakbeurs

Op Maintenance 2016: de nieuwe ROTALIGN touch van fabrikant PRUFTECHNIK, voorzien van zelfs met handschoen bedienbaar touchscreen en geconnecteerd met cloud-based softwareplatform.

Trefwoorden: #condition monitoring, #Maintenance 2016, #onderhoud, #Pruftechnik, #Rotalign, #Rotalign Touch, #uitlijnen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Marktleider PRUFTECHNIK demonstreert voor de eerste maal een nieuw uitlijntoestel met touchscreen bediening op de Belgische markt.

Volgens de fabrikant gaat het om het enige cloud-enabled laseroptisch uitlijnsysteem met een reeks indrukwekkende connectiviteitsfuncties.

Het wordt geleverd met cloud-based softwareplatform Alignment Reliability Center 4.0 (ARC 4.0), onboard camera en automatische machineherkenning via RFID. Uitlijnsetups kunnen van op afstand remote worden ingeladen en de uitlijnmeetresultaten worden via wireless communicatie weer teruggestuurd naar de cloud-based software.

Het scherm is zelfs met een handschoen te bedienen dankzij de ingebouwde sensALIGN-technologie, en het toestel is leverbaar met een spraakherkenningsfunctie voor een praktische bediening onsite.

Bestemd voor onderhoudstechnici, voor het uitlijnen van de meest uiteenlopende machines - van pompen tot turbines - en ook voor maintenance managers die de uitlijnresultaten kunnen beoordelen en de historische resultaten als conditieparameter willen. opvolgen.

Toepasbaar in vrijwel elke industrie, voor een breed gamma aan rotating equipment waarbij naast de standaard gekoppelde assen ook cardan assen en niet-gekoppelde assen uitgelijnd kunnen worden.

Te zien op Maintenance 2016 op stand B3008.

Meer informatie:
Pruftechnik nv
Bothastr 9-13
BE-2140 Antwerpen
T.: +32 3 272 56 36
F.: +32 3 272 40 74
a.naets@pruftechnik.be
www.pruftechnik.com