• 09/05/2016

Iedere ingenieur vindt zijn goesting bij Audi Brussels - vacatures

Evi studeerde vorig jaar af als Industrieel ingenieur kunststofverwerking en startte een paar maanden geleden als kwaliteitsingenieur bij Audi Brussels.

Trefwoorden: #Audi, #Audi Brussels, #jobs, #vacatures

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Ze controleert, corrigeert en optimaliseert de kwaliteit van onderdelen van de wagens. Die zin voor kwaliteit, zit diep in het DNA van Audi.

“Als je wil, krijg je veel kansen bij Audi Brussels. Ik heb reeds opleidingen gevolgd met betrekking tot de nieuwste technologieën en eigen processen. Momenteel volg ik ook nog een taalopleiding. Zo voel je jezelf voortdurend groeien, net als Audi zelf.”

Als starter krijgt ze ook extra hulp van haar peter en collega’s. Want bij Audi zijn ze echt één hechte groep, één grote familie. “Samen bereiken we onze Vorsprung durch Technik. Altijd verdergaan, de grens verleggen met de meest innoverende processen.” Audi Brussels bewijst die vooruitstrevende rol, door de komst van het nieuwe, elektrische topmodel.

Ook de vele contacten met verschillende collega’s en leveranciers wereldwijd, maken de job bijzonder. “Duitsland, Hongarije, Spanje, Mexico, … je werkt heel intens met verschillende landen samen, waardoor je veel bijleert én je talen verbetert.” Bovendien zijn er regelmatig opleidingen, meetings en uitwisselingen van ervaringen in het buitenland.

Mechanica, elektromechanica, elektronica, kunststofverwerking, … Ingenieurs met de meest verschillende opleidingen komen hier aan hun trekken. Audi is Top Employer 2016. Het certificaat dat het van het Top Employer Institute kreeg, bevestigt dat Audi Brussels zich op basis van haar personeelsbeleid tot de beste werkgevers wereldwijd mag rekenen. Deze titel is zeker niet gestolen... Een gevarieerde job, veel kansen en ideaal voor jonge ingenieurs, met gelijk welke opleiding.

Evi is dan ook terecht trots als ze over haar werk praat. “Audi is echt mijn ding, al van jongs af aan. Als ik een A1 zie rijden, ben ik echt fier. Da’s onze auto, gemaakt in België.”

Ook zin om mee te bouwen aan de toekomst van Audi en zelf volop te groeien als ingenieur? Ontdek dan alle jobs op audibrussels.com/career


Meer informatie:
Audi Brussels nv/sa
Britse Tweedelegerlaan 201 - 1190 Brussel
www.audibrussels.com/career - jobs.audibrussels@audi.deBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.