Nieuwe jobbeurs voor hoogopgeleiden in chemie en farma: BCF Career Event

Nederlandse jobbeurs zakt op 23 november af naar België. Hoofdsponsor van het event is Johnson & Johnson. Voor hoogopgeleide kandidaten met niveaus TSO, BSc, MSc, PhD en Postdoc.

Trefwoorden: #BCF Career Event, #BSc, #Hyphen Projects, #jobbeurs, #MSc, #PhD, #Postdoc, #TSO

Lees verder

HR

( Foto: Hyphen Projects )

ENGINEERINGNET.BE - In Nederland is het 'BCF Career Event' al ruim 10 jaar de grootste carrièrebeurs voor hoogopgeleiden in Life Sciences, Chemie, Food & Farma. Het event kan jaarlijks rekenen op ruim 2.000 bezoekers en meer dan 100 organisaties die hun medewerking verlenen.

Organisator Hyphen Projects wil nu ook in België een gelijkaardig evenement inrichten. Datum en plaats van gebeuren zijn 23 november en Gent ICC.

"Het event is bestemd voor zowel studenten als professionals binnen Bio/Life Sciences, Chemie, Food en Farma op de niveaus TSO, BSc, MSc, PhD en Postdoc", stelt de inrichter. "Er worden 800 tot 1.000 professionals en studenten en 40 à 50 werkgevers uit binnen- en buitenland verwacht."

Vanaf woensdag 11 mei is de registratie voor kandidaten geopend. Het bezoek is gratis voor wie zich vóór 16 november online registreert.

Het BCF Career Event kan alvast rekenen op de steun van enkele prominente partijen. Zo is Johnson & Johnson de hoofdsponsor en opent Managing Director Johan Cardoen van VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie), het inhoudelijke randprogramma. Partners zijn onder andere KVCV, ECCRT en BioVox.