Telenet Kickstart nieuwe strategische partner van Start it @kbc community

Telenet heeeft een akkoord ondertekend waarmee het telecommunicatie-, media- & entertainmentbedrijf een strategische partner wordt van Start it @kbc.

Trefwoorden: #iMinds, #start-up, #Start it @kbc, #strategisch partnerschap, #Telenet Kickstart

Lees verder

Techniek

( Foto: Telenet )

ENGINEERINGNET.BE - Samen zullen ze innovatieve en schaalbare start-ups begeleiden, van idee tot duurzaam bedrijf.

Telenet en KBC werken daarnaast ook aan een groeitraject voor start-ups, o.a. met iMinds, al langer een strategische partner van Start it @kbc. De samenwerking breidt het inhoudelijke coachingprogramma verder uit en zal start-ups digitale expertise en een breed internationaal netwerk bieden.

Na de samenwerking met Idealabs geeft Telenet een nieuwe wending aan hunt Kickstart acceleratieprogramma, met de ambitie start-ups over de volledige lijn te begeleiden: van early stage tot groeibedrijf.

Start it @kbc sluit partnerships met organisaties en bedrijven die met dezelfde pay it forward-mentaliteit hun expertise willen delen. De community bouwt zo aan een ecosysteem en dynamisch netwerk van start-ups, incubatoren, acceleratoren, mentoren, VC’s, supporting partners en strategische partners.

iMinds, al een strategische partner van Start it @kbc, zal aanvullend een groeitraject opzetten met Telenet. Deze laatste plant de opstart van een Media & Entertainment-programma dat zich richt op beloftevolle digitale start-ups.

KBC zet daarnaast een hands-on coachingprogramma op voor Fin Tech start-ups. Via deze trajecten willen de partners deze bedrijven de (financiële) support, expertise en het juiste netwerk bezorgen die zij nodig hebben om te schalen en/of sneller internationaal te groeien.


Telenet wordt een strategische partner van Start it @kbc, naast Accenture, Cronos, Flanders DC, iMinds, KBC, Citylife en lokale academische instellingen.

Op de foto:
John Porter, CEO Telenet (links) en Erik Luts, Voorzitter Raad van Bestuur Start it @kbc (rechts)