Strukton Rail behaalt niveau 4 Veiligheidsladder

Strukton Rail heeft niveau 4 op de Veiligheidsladder behaald. Dit is een erkenning voor de proactive wil van het bedrijf om continu te verbeteren.

Trefwoorden: #certificering, #Strukton Rail, #veiligheid, #veiligheidsladder

Lees verder

Techniek

( Foto: Strukton Rail )

ENGINEERINGNET.NL - Iedereen veilig en gezond uit en thuis. Dat is de veiligheidsmissie van Strukton Rail. Hiermee plaatst het bedrijf veiligheid en gezondheid op eerste plaats.

Dat vergt een hoog veiligheids- en gezondheidsbewustzijn. En de proactieve wil om continu te verbeteren. Met alle medewerkers en leveranciers werd hard gewerkt om steeds veiligheidsbewuster te werken. Dit is nu erkend met een certificaat op niveau 4 van de Veiligheidsladder.

Jacob Zeeman, directeur Strukton Rail Nederland: “Het certificaat is een erkenning voor de stappen die onze mensen in samenwerking met onze leveranciers hebben gezet om steeds veiliger en gezondheidsbewuster te werken. Ik zie het als een stimulans om door te gaan en steeds verder te verbeteren.”

Voor het bedrijf zelf is het bereiken van niveau 4 een belangrijke mijlpaal. Maar blijft continu verbeteren aan de hand van de ‘plan - do - check - act’ cyclus. De veiligheidsmissie en de life saving rules zijn hierbij een belangrijk houvast.