Capgemini Belgium rekruteert dit jaar nog 170 nieuwe collega’s

IT-bedrijf Capgemini wil nog dit jaar 170 nieuwe aanwervingen doen, zo laat Managing Director Alain Olivier weten. Het gaat vooral om ingenieurs, IT'ers en management consultants.

Trefwoorden: #Alain Olivier, #Capgemini, #cloud, #ingenieur

Lees verder

HR

( Foto: Capgemini, Alain Olivier )

ENGINEERINGNET.BE - De Belgische tak van de wereldwijde Capgemini-groep is de jongste jaren sterk gegroeid en stelt nog dit jaar meerdere nieuwe projecten op de planning te hebben staan. "Daarom hebben we een groot aantal profielen nodig", stelt Managing Director Alain Olivier.

"Bovendien verwachten we nog een zeer sterke groei in de nabije toekomst, vooral op het vlak van onze key offerings, zijnde Cloud Services, Insights & Data, Testing Services en Digital".

De meest gezochte profielen - bachelors en masters - blijken ingenieurs, IT'ers en voor Capgemini Consulting management consultants te zijn.

Het IT-bedrijf heeft zich in het verleden al bewezen als solide werkgever: het haalde niet minder dan elf jaar op rij een certificatie als Top Employer Belgium.

Het internationale moederbedrijf telt wereldwijd 180.000 werknemers en realiseerde in 2015 een omzet van 11,9 miljard euro.