Kim Vaessen wint Limburgse LIVIA-award

Unizo-Limburg bekroont jaarlijks vrouwelijke zelfstandigen die andere ondernemende vrouwen inspireren met de LIVIA-award. Dit jaar werd deze gewonnen door Kim Vaessen van Climatrix.

Trefwoorden: #Climatrix, #Kim Vaessen, #LIVIA-award, #Unizo, #zelfstandigen

Lees verder

nieuws

( Foto: Climatrix )

ENGINEERINGNET.BE - Met de LIVIA-award wordt Kim Vaessen van het Limburgse bedrijf Climatrix de meest drijvende, vrouwelijke zelfstandige ondernemer genoemd.

Zij is sinds kort hoofdaandeelhouder en CEO geworden van het bedrijf, het ecologische zusterbedrijf van Rofix. De award is een mooie beloning voor haar harde werk.

De onderneming werd in 2011 opgericht door Kim en Rob Vaessen en is vandaag uitgegroeid tot een bedrijf met 10 werknemers. De firma kende op 5 jaar tijd al een jaarlijkse groei van 16%.

Kim Vaessen: “Het winnen van deze award is een bekroning voor het harde werk van de afgelopen 5 jaar. Uiteraard heb ik dat niet alleen gedaan, maar met een ijzersterk team aan mijn zijde dat dag in dag uit op een innovatieve en flexibele wijze ertegenaan gaat.”

Volgens Bart Lodewyckx, directeur van Unizo-Limburg, gaat het goed met de vrouwelijke ondernemers uit de provincie. De meest recente cijfers van ondernemersorganisatie UNIZO Limburg (1 januari 2015) tonen aan dat het aantal vrouwelijke, zelfstandige ondernemers met 1,8 % is gegroeid tot 27.059.

In vergelijking met 10 jaar geleden betekent dit een forse stijging van 23,7%.