BAM Contractors verwerft opdracht voor Antwerpse infrawerkzaamheden

BAM Contractors heeft, samen met de combinatie THV Schijnpoort, de opdracht verworven voor infrastructuurwerken in Antwerpen. De totale opdrachtsom bedraagt 63 miljoen euro.

Trefwoorden: #Antwerpen, #Aquafin, #BAM Contractors, #Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel, #de stad Antwerpen, #Noordersingel, #Rio-link, #THV Schijnpoort

Lees verder

Techniek

ENGINEERINGNET.BE - De werken gebeuren in opdracht van de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel, de stad Antwerpen, Aquafin en Rio-link.

De werkzaamheden van combinatie THV Schijnpoort omvatten onder meer wegwerkzaamheden, zoals de heraanleg van een deel van de Noordersingel, verplaatsing van de waterloop Grote Schijn, rioleringswerken, de bouw van een vijzelgemaal, de heraanleg van het ringfietspad, aanpassen van bestaande en de aanleg van nieuwe leidingenkokers onder de ringweg R1 en herinrichten van de openbare ruimte.

In opdracht van de bouwcombinatie realiseert Wayss & Freytag Ingenieurbau, de Duitse infrabouwer van BAM, enkele startschachten voor de tunnelboormachines, waarmee de leidingenkokers worden aangelegd.

Naar verwachting worden de werkzaamheden tegen de zomer van 2018 afgerond.


(illustratie: publicdomainvectors.org)