Randstad Holding heeft Monster Worldwide overgenomen

Randstad Holding, een human resources-dienstverlener, heeft een definitieve overeenkomst ondertekend over de verwerving van Monster Worldwide.

Trefwoorden: #consulenten, #Monster, #overname, #Randstad, #uitzendarbeid

Lees verder

HR

( Foto: ISS )

ENGINEERINGNET - De totale overnameprijs voor Randstad bedraagt ongeveer 384 miljoen euro. Na deze overname zal Monster als een onafhankelijke entiteit binnen Randstad blijven opereren onder de eigen naam.

Jacques van den Broek, CEO van Randstad: "Met zijn toonaangevende technologie-platform en eenvoudig te gebruiken digitale, sociale en mobiele oplossingen, is Monster voor ons een perfecte aanvulling op ons aanbod. Deze transactie is volledig in lijn met onze Tech en Touch groeistrategie.''

Tim Yates, CEO van Monster: "Samen met Randstad zullen wij beter in staat zijn om onze core business uit te voeren. Onze medewerkers gaan deel uitmaken van een grotere en meer gediversifieerde onderneming.''

Beide bedrijven hebben een gedeelde visie over de wereldwijde job-industrie, die snel verandert als gevolg van de technologie vooruitgang. Via deze transactie zullen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter op elkaar afgestemd worden.

Randstad stelt jaarlijks meer dan 2 miljoen mensen wereldwijd te werk via een netwerk van meer dan 4.500 vestigingen. Door deze overname worden extra wervende media, technologieën en platformen aan het netwerk toegevoegd.