• 02/09/2016

ABISS 2016: leer hoe uw bedrijf digitaal fitter te maken - invitatie

Tijdens ABISS 2016, op 29 september in Kortrijk Xpo, zullen 12 keynote-speakers en 40 partner exposanten het pad effenen naar digital & smart manufacturing.

Trefwoorden: #ABISS 2016, #Advanced Business & Industrial Software Summit, #digital & smart manufacturing, #Kortrijk Xpo

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Advanced Business & Industrial Software Summit 2016 verdient ongetwijfeld de noemer "Summit". Maar liefst 12 experts omtrent digitaliseren, business software applications voor productiebedrijven, gelinkt aan IoT mobile, cloud-omgeving, etc… komen die dag de nieuwste trends, technologie en oplossingen toelichten, samen met minstens 40 partnerbedrijven/exposanten.

ABISS 2016 wordt Belgiës eerste dergelijke beurs voor management, directie en eigenaars van productiebedrijven en is dus het perfecte trefpunt voor iedereen uit de industrie die betrokken is bij het integreren en digitaliseren van specifieke bedrijfsprocessen. Verkiest u stapsgewijs een specifiek bedrijfsproces zoals engineering, productie, warehousing, logistiek, supply chain, maintenance, sales, assetmanagement, kwaliteit,  HR etc.. te gaan digitaliseren? Of wilt u eerder de volledige integratie van de waardeketen gaan digitaliseren of in kaart brengen?

Op ABISS vindt u alle specifieke software, integratiepartners, en consultants die het pad voor u en uw team zullen effenen. Een van de topsprekers is Alexander De Croo, Vicepremier en verantwoordelijk voor de Digitale Agenda. Hij onthult zijn plannen voor de digitalisering van de Vlaamse economie. Sprekers van Icon, Effra, Agoria, Siemens, Leaders in Security hebben het o.a. over de modus operandi bij de opstart van een project, configuratie in mobile-en cloud omgeving, big data & analytics, het werken in een omgeving met cobots en geslaagde cases van Belgische Factories of the Future (Newtec).

Verder hebben experten het over nieuwe globale trends voor digitale productie, do’s-and-don’ts, valkuilen en opportuniteiten voor, tijdens en na de implementatie van een digitaliseringsproject. Het volledige programma vindt u hier.

In de netwerkzone zetten maar liefst 40 expert-partnerbedrijven, waaronder de belangrijkste ontwikkelaars, integratoren en consultants voor specifieke applicaties of een ruimere aanpak zoals MES, ERP, PLM, hun kennis in om bezoekers te adviseren.

Wil u meerdere  mensen registreren? Geen probleem, er staan verschillende boeiende learning shops op het programma. Bovendien geniet u doorheen de ganse dag van gratis catering.

Voorregistratie is strikt noodzakelijk, op zijn minst voor de learning sessions, want de zitjes zijn beperkt.


Voor meer informatie:
www.networkevent.be/abiss/nl

TIP:
 Lees méér over: Abiss


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.