HR-bedrijf Stegmann wordt onderdeel van Manpower Group Belgium

Na de overname van 7S Group door Manpower Group Duitsland, is de Belgische poot Stegmann nu deel van Manpower Group België geworden.

Trefwoorden: #Human Resources, #ManPowerGroup, #overname, #recruteren, #Stegmann

Lees verder

HR

( Foto: Pixabay )

ENGINEERINGNET.BE - Stegmann is sinds 2007 actief in België en telt vandaag 40 medewerkers. Hun HR-services richten zich vooral naar de kmo-markt en zijn goed voor meer dan 500 klanten en een omzet van 15 miljoen euro in 2015.

Stegmann telt acht uitzendkantoren (VCU gecertificeerd) in Vlaanderen, gespecialiseerd in het plaatsen van geschoolde profielen. Twee kantoren in Antwerpen en Geel focussen zich op werving en selectie van hogere en gespecialiseerde profielen in engineering, logistics, construction, sales & marketing, finance en technics. Het kantoor in Zaventem richt zich tot medische, paramedische en farmaceutische profielen.

Stegmann maakte deel uit van de 7S Group, al 35 jaar actief op de Duitse markt. Dankzij de acquisitie versterkt Manpower Group Duitsland zijn positie en verhoogt het zijn omzet tot 880 miljoen euro.

In België zal Stegmann haar diensten blijven verlenen onder de eigen merknaam. Bovendien behouden beide bedrijven hun specifieke commerciële dynamiek, maar gaan ze op zoek naar synergieën in het voordeel van elkaars klanten en kandidaten.

Door deze uitbreiding met Stegmann telt ManpowerGroup BeLux nu 70 agentschappen, goed voor een geconsolideerde omzet van 340 miljoen euro.