Endress+Hauser ondersteunt klanten beste op vlak van vloeistofanalyse

Volgens de gereputeerde marktonderzoeker Frost & Sullivan is Endress+Hauser wereldwijd momenteel de beste in het ondersteunen van zijn klanten op het gebied van vloeistofanalyse.

Trefwoorden: #Company of the Year Award, #endress, #endress+hauser, #frost sullivan, #instrumentatie, #jena, #vloeistofanalyse

Lees verder

Techniek

( Foto: Endress+Hauser )

ENGINEERINGNET.BE - Het Amerikaanse adviesbureau Frost & Sullivan heeft na een concurrentieonderzoek geconcludeerd dat Endress+Hauser zijn klanten beter ondersteunt dan om het even welke andere leverancier, althans op het gebied van vloeistofanalyse. Dat levert de fabrikant dit jaar de prijs 'Company of the Year Award voor de markt van de analyse-instrumentatie' op.

Bij hun keuze hield de - onafhankelijke - jury rekening met zowel de visie op innovatie en realisaties als met het rendement voor de klant zelf. Met 9,25 punten op een maximum score van 10 onderscheidde Endress+Hauser zich duidelijk van twee - niet nader genoemde - concurrenten, die respectievelijk. 8,5 en 7,5 punten scoorden.

"Deze award bevestigt dat we een revolutie teweeg hebben gebracht voor vloeistofanalyse met onze producten," stelt Dr. Manfred Jagiełła, Managing Director Conducta. Als lid van de Raad van Bestuur, is hij verantwoordelijk voor de analysemarkt.

"Onze klanten willen meer dan alleen maar proceswaarden meten. Ze willen ook in real-time de eigenschappen van het materiaal en de kwaliteit van het product kennen, terwijl het proces loopt", beaamt ook Matthias Altendorf, CEO van de groep.

Het bedrijf verstevigde intussen zijn positie met overnames om het analyse-aanbod met state-of-the-art technologieën zoals Raman en laserabsorptiespectroscopie te versterken. Met de acquisitie van Analytik Jena opende het een tijdje geleden ook al de deur naar de analytische laboratoriumsector.