70 schoolverlaters aan de slag bij Delaware Consulting

Begin deze maand startten 70 nieuwe medewerkers hun loopbaan bij dienstenleverancier Delaware Consulting. Het bedrijf zet sterk in op opleiding en integratie van schoolverlaters.

Trefwoorden: #consulting, #Delaware Consulting, #opleiding, #schoolverlater, #vacature, #werk

Lees verder

HR

( Foto: Delaware Consulting )

ENGINEERINGNET.BE - In totaal wil Delaware Consulting dit jaar meer dan 200 nieuwe mensen laten starten in het bedrijf. Daarmee zal het aantal medewerkers in België boven de 830 uitkomen. Het overgrote deel van deze nieuwkomers zijn schoolverlaters.

De eerste twee weken krijgen de 70 nieuwe medewerkers een introductie van twee weken in de organisatie, missie en waarden, gevolgd door een aantal weken meer technologie gerichte trainingen alsook een inleiding in de belangrijkste bedrijfsprocessen. Afhankelijk van de oplossingen waarrond ze gaan werken, varieert die training tussen twee en zes weken.

Christel Waerie, HR Manager van Delaware Consulting: “De technologiesector is een moeilijke, competitieve markt. Dat maakt de instroom van senior profielen niet makkelijk. Onze focus op schoolverlaters is er ook op gericht om jong talent mee te begeleiden van analist naar zelfstandig functionerende consultant.”