• 22/09/2016

Push-In Plus-technologie: 60% minder tijd paneelbedrading - whitepaper

Bij het bouwen van een modern bedieningspaneel is het bedraden van de componenten in het paneel bijna altijd de meest tijdrovende klus.

Trefwoorden: #Omron, #paneelbedrading, #paneelbouwer, #Push-In Plus-technologie

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Als die tijd dus op een nieuwe manier kan worden verkort, is dat goed nieuws voor iedereen die betrokken is bij de paneelbouw en voor de klanten van paneelbouwers.

Daarom hebben wij het concept van insteekkabelaansluitingen naar een nieuw niveau getild en een systeem ontwikkeld dat Push-In Plus-technologie wordt genoemd en waarvoor patent is aangevraagd.

Het resultaat is dat de bedrading van een bedieningspaneel nu 40% van de tijd kost die bij conventionele schroefklemmenblokken nodig is. Bovendien is een aansluiting met Push-In Plus-technologie vijf keer sterker dan voorgeschreven in de IEC-norm. Ook hoeft de aansluiting na transport of tijdens onderhoud niet opnieuw te worden vastgezet.

Download hier onze white paper.


Voor meer informatie:
Omron Electronics nv
Bayauxlaan 12 - B-8300 Knokke-Heist
Tel. +32 (0)2 466 24 80
info.be@eu.omron.com - www.industrial.omron.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.