IZEN heeft Nederlandse EPC-afdeling van SolarAcces overgenomen

Begin september heeft IZEN, installatiebedrijf van hernieuwbare energie, de Nederlandse EPC-afdeling van SolarAcces locatie Wijchen overgenomen.

Trefwoorden: #EPC-team, #hernieuwbare energie, #IZEN, #overname, #Solar Access, #warmtepomp, #zonnepanelen

Lees verder

Techniek

( Foto: IZEN )

ENGINEERINGNET.BE - Naast de realisatie van zo’n 2.000 particuliere hernieuwbare energie installaties per jaar, bouwt IZEN grote zonneparken in binnen- en buitenland. Als EPC-contractor verzorgt het bedrijf het ontwerp, maar ook de effectieve bouw van grote zonnepaneelsites.

De kennis en kwaliteit die aanwezig is binnen het EPC-team van Solar Access vormt een enorme toegevoegde waarde. Niet alleen versterkt het bedrijf haar positie in Nederland, ook verwacht het bedrijf veel te leren van het professionele Nederlandse team onder leiding van de ervaren Cyrille Bertrand.

De EPC-afdeling van SolarAccess locatie Wijchen blijft in haar huidige vorm bestaan in Nederland en zal onder de naam IZEN renewable energy deel uitmaken van de IZEN Group.

Het Nederlandse en het Belgische team zullen intensief samenwerken zodat een belangrijke synergie zal ontstaan op vlak van engineering, procurement en projectmanagement.