• 17/10/2016

Bezoek vakbeurs Solids op 19-20 oktober in Antwerpen - invitatie

Met ruim 150 exposanten is vakbeurs Solids de enige vakbeurs specifiek voor de bulk- en stortgoedsector. Lees hier de top 3 redenen voor een bezoek aan Antwerp Expo op 19 & 20 oktober.

Trefwoorden: #Antwerp Expo, #Easyfairs, #Solids, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - 1. Ontdek alle innovaties en productoplossingen:
De dynamische Innovations on Tour neemt u mee langs elf geselecteerde specialisten die op hun stand het innovatieve en onderscheidende karakter van hun product, dienst of toepassing voor de procesindustrie aan u presenteren. U vindt alle deelnemers aan Innovations on Tour met een symbool aangeduid op de beursplattegrond.

2. Ruim 150 deelnemers bedienen de complete sector:
Alle vooraanstaande internationale partijen in de bewerking en verwerking van vaste en droge stoffen staan voor u klaar in Antwerp Expo. O.a. EBRO Armaturen, Fike Europe, Rotex Europe, Stanelle Silos + Automation GmbH, TBMA Belgium, AZO nv, J-Tec Material Handling, Roosjen nv, DMN-Westinghouse ontmoeten u graag.

3. Verdieping in uw vak via het Waste2Energy congres / ATEX Masterclass:
Op woensdagochtend vinden er twee kennissessies plaats. Waste2Energy focust op het beheer van energie in de afvalsector. De ATEX Masterclass gaat in op richtlijnen voor stofexplosiegevaar.

Aanmelden voor het programma kan door een e-mail te sturen naar: lisa.jansen@easyfairs.com

Uw toegangsbewijs
Solids is te bezoeken van 10.00 - 17.00 in Antwerp Expo.
Professionals bezoeken Solids gratis bij voorregistratie.

U en uw collegas kunnen zich inschrijven via deze link.
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.