• 27/10/2016

Maximaliseer uw mogelijkheden met data-integratie - whitepaper

Is Industrie 4.0 binnenkort realiteit? De futuristische, volledig verbonden industriële wereld begint al vorm te krijgen, en data-integratie is een belangrijke factor.

Trefwoorden: #data-integratie, #Industrie 4.0, #Omron, #Omron Electronics, #Overall Equipment Effectiveness

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Het verzamelen en opslaan van productiegegevens heeft vele nuttige toepassingen, van het meten van OEE Overall Equipment Effectiveness tot het helpen voldoen aan steeds strenger wordende wettelijke vereisten voor rapportage voor OEMs.

Dan Rossek neemt de uitdagingen en voordelen van data-integratie onder de loep in Van werkvloer tot directieniveau.

Zoals elke line manager weet, maken fabrikanten steeds meer gebruik van bewaking van bedrijfsefficientie om de winst te kunnen optimaliseren. Steeds meer bedrijven registreren hun Overall Equipment Effectiveness OEE om knelpunten en zwaktes in het productieproces vast te stellen.

Maar deze berekeningen zijn alleen mogelijk wanneer er voldoende gegevens van het volledige bedrijf worden verzameld en zorgvuldig worden opgeslagen.

De hoeveelheid details, de snelheid van registreren en ophalen en de veiligheidsvereisten voor gegevens nemen alleen maar toe bij gevoelige producten zoals voedings- en geneesmiddelen, aldus Dan Rossek, UK Marketing Manager, Omron Europe.


Download hier ons expert-artikel

Voor meer informatie:
Omron Electronics nv
Bayauxlaan 12 - B-8300 Knokke-Heist
Tel. +32 (0)2 466 24 80
info.be@eu.omron.com - www.industrial.omron.be

Lees méér over: Omron



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.