• 02/11/2016

Bezoek het netwerkevent Energy Storage and Distribution - invitatie

Laat u op 8 november inspireren tijdens een drukbezochte netwerkmiddag met een indrukwekkend programma over Energy Storage and Distribution.

Trefwoorden: #Energy Storage and Distribution 2016, #Indaver, #Ineos Phenol, #Innogy/Essent, #Lampiris, #netwerkevent, #Port of Antwerp

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Met een gemiddelde groei van 40% per jaar innoveert de markt voor energieopslag voortdurend. Vanmiddag gaan we in op de laatste ontwikkelingen en technologieen.

Ook distributie is onderhevig aan veranderingen, hoe kun je meer duurzame energie introduceren en tegelijkertijd het net stabiel houden U hoort directeuren van o.a. Indaver, Ineos Phenol, Essent en Lampiris. Verder ontmoet u professionals uit de energie- en industriesector.

U kunt zich inschrijven via www.energystorageconference.eu. Tot en met vrijdag 4 november kunt u zich aanmelden met 50 euro korting o.v.v. kortingscode ENG50.


Voertaal congres: Engels

Voor meer informatie:
Management Producties
Postbus 82 - NL-3130 AB Vlaardingen
Tel: +31 (0)10 435 04 77
en@managementproducties.com - www.energystorageconference.euBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.