Thomas Barrho nieuwe plant manager Robert Bosch Tienen

Thomas Barrho (45) is de nieuwe plant manager bij Robert Bosch Produktie. Hij volgt er Adam Willmott op. De plant manager draagt de eindverantwoordelijkheid voor de vestiging in Tienen.

Trefwoorden: #plant manager, #Robert Bosch, #Thomas Barrho

Lees verder

HR

( Foto: Robert Bosch )

ENGINEERINGNET.BE - Barrho werkt sinds januari 2004 voor Bosch. Hij begon in de productieplant van de divisie Electrical Drives in Bühl (Duitsland).

Eind 2006 werd hij productieleider voor de vervaardiging van ABS- en ESP-systemen, de aandrijving van eBike-systemen, de aandrijving van remsystemen en onderdelen voor brandstofpompen.

In 2012 werd hij productieleider voor de afdeling wissersystemen in Bühl. Sinds juli 2014 was hij er logistiek directeur.


ACHTERGROND
Robert Bosch Produktie werd in 1974 in Tienen opgericht. De fabriek produceert wisarmen en -bladen, zowel voor originele uitrusting als voor aftermarket. De voorbije jaren investeerde ze fors in een ultramoderne productielijn voor de nieuwe generatie wisbladen en de overstap naar Industrie 4.0. Daarnaast is er een afdeling voor het extruderen van rubber, die als 'lead plant' productievestigingen in Azië, Oost-Europa en Zuid-Amerika ondersteunt. Tienen huisvest ook het Bosch Competence Center voor onderzoek en ontwikkeling van innovatieve ruitenwissertechnologieën.