Baksteenfabrikant Vandersanden Group neemt Britse verkooppartner over

De Limburgse baksteenfabrikant Vandersanden Group neemt het Britse Hoskins Brick over. Door deze overname kan Vandersanden zijn producten voortaan rechtstreeks verkopen op de Britse markt.

Trefwoorden: #baksteenfabrikant, #familiebedrijf, #Hoskins Brick, #Vandersanden Group

Lees verder

Techniek

( Foto: Vandersanden Group )

ENGINEERINGNET.BE - Vandersanden is al meer dan twintig jaar actief op de Britse markt. Het Engelse familiebedrijf Hoskins Brick fungeerde al die tijd als verkooppartner.

Nu bezieler Alan Hoskins recent op pensioen is gegaan, en zijn zoon Rob Hoskins te kennen heeft gegeven dat hij andere uitdagingen wil aangaan, is een overname de volgende logische stap.

Voorlopig behoudt Vandersanden in het VK de naam Hoskins Brick, maar op termijn wordt het bedrijf volledig geïntegreerd als Vandersanden Group UK. Het Engelse verkoopkantoor telt zestien medewerkers. Zij behouden hun baan.


ACHTERGROND
Vandersanden Group pakt al meer dan tachtig jaar handvormgevelstenen en baksteentoepassingen. Hij is Belgisch marktleider en leverde al stenen voor realiseerde al tal van grote projecten in de VK. Zo is Embassy Gardens in Londen gebouwd met meer dan één miljoen Vandersanden gevelstenen.