Intys Consulting heeft Franse AGIR overgenomen

Intys Consulting, het internationale management adviesbedrijf uit Brussel en met filialen in Parijs, Dublin en Luxemburg, zet zijn ontwikkeling verder met de aankoop van AGIR.

Trefwoorden: #advies, #adviesbureau, #AGIR, #burgerlijke industrie, #consulting, #Intys Consulting, #management, #maritieme industrie, #militaire industrie, #overname

Lees verder

Techniek

( Foto: AGIR )

ENGINEERINGNET.BE - AGIR, Frans studiebureau in engineering, werd 30 jaar geleden opgericht en telt 30 deskundige medewerkers in de maritieme, burgerlijke en militaire industrie, alsook de offshore olie- en gaswinning.

Philippe Metz, CEO van Intys Consulting: “AGIR bezit een schat aan vaardigheden en knowhow, waarvan de reputatie even hoogstaand is als hun verwezenlijkingen. Het idee is om deze technische expertise te versterken met onze deskundigheid in het management van operationele projecten en de verbetering van bedrijfsvoering.”

Door deze overname zal het mogelijk zijn om in de grote industriële projecten, waaraan AGIR deelneemt, klanten een nieuw aanbod aan te bieden dat “Engineering & Consultancy” verbindt. Hierdoor zullen de ontwikkelingskosten alsook de tijdsindeling van het gehele project en dus de total cost of ownership geoptimaliseerd worden.

Naast de steun van Intys aan de technische expertise van AGIR, zal de kruisbestuiving van vaardigheden de mogelijkheid bieden aan de twee bedrijven om zich uit te breiden buiten de maritieme sector en zo te beantwoorden aan het geheel van noden van de industriële en transportwereld.