Fokko Leutscher wordt algemeen directeur van Frencken Europe

Op 1 januari 2017 wordt Fokko Leutscher Algemeen Directeur van Frencken Europe. Hij gaat leiding geven aan de bedrijfsonderdelen van Frencken in Nederland en Amerika.

Trefwoorden: #analytische systemen, #Fokko Leutscher, #Frencken Europe, #halfgeleider systemen, #internationale OEM, #medische systemen, #toeleverancier

Lees verder

HR

( Foto: Frencken )

ENGINEERINGNET.NL - In deze positie volgt hij Henk Tappel op, die onlangs de overstap naar Bronkhorst High-Tech in Ruurlo maakte. Hij zal leiding gaan geven aan 430 medewerkers.

Met zijn komst haalt Frencken iemand in huis met een uitstekende kennis van de toeleverindustrie. Met 20 jaar ervaring vanuit diverse managementfuncties bij ASM International heeft Fokko de laatste jaren bijgedragen aan de groei die ASM vooral wereldwijd doormaakt.

Met deze expertise zal hij een belangrijke rol spelen bij het verder uitrollen van Frencken’s internationale groei ambitie.

Fokko Leutscher: “Met mijn ervaring in deze industrie en samen met de vakmensen die hier werkzaam zijn hoop ik oprecht dit prachtige bedrijf verder te laten groeien, zowel hier in Nederland als wereldwijd”.


ACHTERGROND
De Frencken Group is een beursgenoteerde onderneming op de beurs van Singapore, met een omzet van 350 miljoen euro en ongeveer 2.500 medewerkers wereldwijd.