GPC Europe verhuist naar nieuw bedrijfsgebouw

Begin 2017 zal GPC Europe van haar huidige locatie in Meulebeke naar een nieuwe site in Tielt verhuizen. Voor zaakvoerder Ignace Dumon wordt dit een stap richting verdere professionalisering

Trefwoorden: #bedrijfsgebouw, #energiepeil, #GPC Europe, #PV-installatie, #verhuis

Lees verder

Techniek

( Foto: GPC Europe )

ENGINEERINGNET.BE - GPC Europe heeft als pionier in de PV-sector, de gekende hoogtes en laagtes van de PV-markt van dichtbij meegemaakt.

Ignace Dumon: “De eerste jaren waren we vooral actief in België en bij de terugval op de Belgische markt hebben we de strategische keuze gemaakt om niet onmiddellijk te diversifiëren qua producten maar om onze omzetmarkt te verruimen tot andere Europese landen.”

Het nieuwe bedrijfspand is op een 3-tal km van de huidige vestiging verwijderd waardoor de klanten uit de regio het bedrijf nog steeds makkelijk voor afhalingen kunnen bereiken.

De locatie is ook goed ontsloten vanuit meerdere belangrijke verkeersassen. Het magazijngedeelte beslaat een 3.000 m² en de burelen met opleidings- en vergaderruimtes een 750 m².

Dumon: “Tijdens het ontwerp van het gebouw werd niet alleen veel aandacht besteed aan het energiepeil om een plusenergiegebouw te bekomen, daarnaast werden de goederenstroom en communicatielijnen grondig in kaart gebracht. De nieuwbouw is dan ook zodanig gebouwd met het oog beide te optimaliseren.”