De Watergroep zoekt: Procesingenieur watertechnologie - vacatures

Geboeid door een duurzame productie van kwalitatief hoogstaand drinkwater? Op dit moment zoekt De Watergroep een een gemotiveerde procesingenieur voor de cel waterbehandeling.

Trefwoorden: #De Watergroep, #Procesingenieur, #vacature, #watertechnologie

Lees verder

HR

ENGINEERINGNET.BE - Als procesingenieur word je verantwoordelijk voor de technologie in de domeinen waterbehandelingsapparatuur en chemische producten, voor het uitvoeren van studies in het kader van het programma onderzoek en ontwikkeling en adviesverlening aan andere afdelingen binnen het bedrijf.

Je zal ook instaan voor het reststoffenbeleid en het duurzaam hergebruik van de reststoffen binnen een in ontwikkeling zijnde circulaire economie.

Om in aanmerking te komen voor deze job moet je beschikken over een master diploma bij voorkeur in de richting scheikunde of materiaalkunde of (bio)ingenieurswetenschappen / industriële wetenschappen bij voorkeur in de richting scheikunde, materiaalkunde of milieutechnologie.

De Watergroep biedt een brutomaandloon van minimum 3.425 euro, maaltijdcheques, vakantiegeld van 92% van het brutomaandloon, een eindejaarstoelage van 74% van het brutomaandloon, ...


Naar de jobaanbieding op Engineeringnet.be

De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Onze 1.450 medewerkers zijn dagelijks in de weer om water te leveren aan 3 miljoen klanten in 171 Vlaamse gemeenten, verdeeld over de provincies West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Als integraal waterbedrijf is De Watergroep ook actief in de uitbouw van gemeentelijke rioleringsnetten en werken wij industriewaterprojecten uit op maat van bedrijven.