Johan Vos nieuwe CEO van technisch onderhoudsbedrijf Geysen

Technisch dienstverlener Geysen benoemde onlangs Johan Vos als nieuwe Chief Executive Officer. "Hij combineert expertise in strategisch bedrijfsmanagement met ervaring in de sector".

Trefwoorden: #geysen, #maintenance, #onderhoud, #spap

Lees verder

HR

( Foto: Geysen NV )

ENGINEERINGNET.BE - De 40-jarige Johan Vos vatte zijn functie aan op 9 januari 2017. Voordien was hij Vice President North Europe bij Sapa Building Systems.

Oprichters Alex Geysen en Monique Maes: “Johan Vos combineert expertise in strategisch bedrijfsmanagement met ervaring in de sector. We zijn ervan overtuigd dat hij ons bedrijf mee zal aansturen in de volgehouden groei en de duurzame verankering binnen en buiten Vlaanderen.”

Vos komt op een sleutelmoment in het bestaan van de familiale onderneming. Het bedrijf rekruteert dit jaar 48 extra medewerkers, investeert fors in personeelsselectie, -uitrusting en infrastructuur, en is volop bezig zijn vier vestigingen in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen te versterken.


OP DE FOTO
Vlrn: Alex Geysen, Johan Vos en Monique Maes.

ACHTERGROND
Geysen NV is een servicebedrijf gespecialiseerd in industrieel-technisch onderhoudsmanagement en projectwerken, machinebouw, -revisie en -recyclage. In 2016 zette de onderneming met ongeveer 140 medewerkers een omzet neer van 11,5 miljoen euro.