Amcal eerste Belgische servicepartner van pompfabrikant KSB

KSB Service Belgium heeft Amcal uit Lichterveld aangesteld als servicepartner voor het onderhoud en herstelling van hun pompen.

Trefwoorden: #Amcal, #herstelling, #KSB, #KSB Service, #onderhoud, #pompen, #service, #servicepartner

Lees verder

Techniek

( Foto: KSB )

ENGINEERINGNET.BE - KSB Service is de divisie die instaat voor het onderhoud en herstelling van pompen. Dat gaat van complexe high-end industriële installaties tot de ‘gewone’ pompen voor particulier gebruik.

Vorig jaar werden de werkplaatsen van Antwerpen en in Desselgem samengevoegd tot één grote gezamenlijke huisvesting in St-Gillis-Waas, onder meer om over grotere hefcapaciteit voor zwaardere installaties en meer oppervlakte te beschikken.

Service Manager Wim De Mesmaeker van KSB Service Belgium: “Dat heeft onvermijdelijk tot gevolg dat bepaalde regio’s in Oost- en West-Vlaanderen en Henegouwen minder snel bereikbaar zijn voor ons. Toch willen we onze klanten daar dezelfde service blijven bieden. Om die te garanderen, hebben we gekozen voor een overeenkomst met één bevoorrechte en erkende partner, die we reeds kennen als klant: Amcal in Lichtervelde.”

Amcal heeft ruim een halve eeuw ervaring in pomptechniek en beschikt over een nieuw atelier van 2.000 m², uitgerust met testbank, rolbrug, metaalbewerkingsmachines, ….

Momenteel wordt nog gezocht naar soortgelijke samenwerkingsverbanden voor andere regio’s.