• 06/03/2017

Panasonic introduceert nieuwe 2-in-1 fully rugged laptop

Panasonic introduceert een nieuwe fully rugged 2-in-1 laptop met afneembare tablet. Het apparaat bouwt verder op de 20 jaar innovatie in ontwerp en productie van de Toughbook notebooks.

Trefwoorden: #2-in-1 fully rugged laptop, #ICT, #laptop, #Panasonic

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Dit nieuwste 2-in-1 apparaat met afneembare tablet is de opvolger van de populaire Panasonic Toughbook notebooks CF-31 en CF-20.

De Toughbook CF-33 notebook biedt mobiele medewerkers de combinatie van een volledig robuuste laptop met een afneembare tablet met een grotere display. Dit maakt de CF-33 uitermate geschikt voor onderhouds- en servicemonteurs van o.a. nuts-, installatie en telecommunicatiebedrijven, overheidsinstellingen, defensie, politie en andere hulpdiensten.

De Panasonic Toughbook CF-33 bestaat in twee modellen: de CF-33 2-in-1 laptop met afneembare tablet (en toetsenbord) of de CF-33 Tablet (zonder toetsenbord). Er is ook een optionele voertuigdockingadapter beschikbaar om de CF-33 compatibel te maken met de voertuigdockings van de CF-31.

Zeer flexibel
Dankzij het flexibele design en het afneembare toetsenbord biedt de Panasonic Toughbook CF-33 zakelijke gebruikers alle voordelen van zowel laptop als tablet voor zakelijke toepassingen.

Daarnaast beschikt de 2-in-1 notebook over een uitgebreid gamma aan zakelijke poorten. De afneembare tablet is voorzien van USB 3.0-, HDMI-, LAN-, micro-SD-XC- en headsetpoorten. Het toetsenbord beschikt over 2x USB 3.0-, USB 2.0-, LAN-, Serial-, HDMI-, SD-XC- en VGA-poorten. Bijkomende configureerbare opties voor de tablet zijn een tweede USB 2.0-poort, Serial, barcodescanner, smartcardlezer, contactloze smartcardlezer en vingerafdruklezer.

Glashelder display
De Panasonic Toughbook CF-33 is ontworpen voor gebruik buiten - zowel in fel zonlicht als in zware regen, en heeft een 12-inch dualtouch QHD-scherm (2160 x 1440 pixels) met een 10-vinger-capacitief scherm. Het touchscreen kan ook met handschoenen bediend worden en maakt gebruik van de nieuwste displaytechnologie voor schermhelderheid van 1200 cd/m². Daarnaast heeft het apparaat een IP55-digitizerpen voor de hoogst mogelijke nauwkeurigheid onder alle weersomstandigheden.

Ononderbroken gebruik
De Panasonic Toughbook CF-33 heeft de nieuwste Intel-technologie die mobiele werknemers nodig hebben. De Toughbook CF-33 wordt geleverd met een Intel Core- processor van de 7de generatie en Windows 10 Pro met een optionele downgrade naar Windows 7 Professional. De Toughbook CF-33 met Windows 10 Pro heeft Intel i5-7300U, 8 GB RAM (4 GB en 16 GB als projectopties) en 256 GB SSD (128 GB en 512 GB als projectopties).

De Panasonic Toughbook CF-33 is uitgerust met een 2 MP webcam met stereomicrofoon en een 8 MP documentatiecamera aan de achterkant. Om te garanderen dat mobiele medewerkers altijd verbinding hebben, is 4G LTE optioneel beschikbaar voor optimale connectiviteit evenals de nieuwste U-Blox NEO-M8 GPS voor nauwkeurige navigatie.

Dankzij de dubbele hot-swappable batterij kan de gebruiker de batterijduur verlengen, wat vooral handig is voor mobiele medewerkers die geen of beperkt toegang hebben tot een stopcontact.

Ecosysteem
De Panasonic Toughbook CF-33 2-in-1 laptop met afneembare tablet heeft een volledige set ondersteunende accessoires voor maximale productiviteit voor zowel onderweg als op het terrein.

De lichte voertuigdocking met antennedoorvoer zorgt voor een maximaal communicatiesignaal in het voertuig en biedt gebruikers de mogelijkheid om alle functies van de CF-33 te gebruiken als het toestel in het dockingstation geplaatst is. De CF-33 kan bovendien ook nog in een storage mode worden gezet, waarbij bijvoorbeeld de routeplanning en de gps-functionaliteit toegankelijk blijven.

Robuust maar gebruikersvriendelijk
Zoals zijn voorgangers heeft de robuuste Panasonic Toughbook CF-33 een magnesium chassis. Het apparaat heeft een IP65-rating en is valbestendig tot 120 cm*. Deze nieuwste Toughbook notebook is mobieler dan ooit dankzij het gewicht van slechts 2,761 kg, waarbij de afneembare tablet zelf slechts 1,527 kg weegt.

Prijzen en beschikbaarheid voor Europa
De Panasonic Toughbook CF-33 heeft standaard 3 jaar garantie en is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2017. De adviesprijs van de Toughbook CF-33 2-in-1 laptop met afneembare tablet is € 3.552 excl. btw en de adviesprijs voor de Toughbook CF-33 Tablet is € 2.992 excl. btw.

* Getest in de fabriek van Panasonic.

Ga voor meer informatie naar: www.toughbook.euBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.