Binne Visser is Maintenance Manager van het Jaar 2017

Binne Visser van Philips Consumer Lifestyle heeft titel Maintenance Manager van het Jaar 2017 gewonnen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in onder meer engineering, projectmanagement, ...

Trefwoorden: #asset management, #Maintenance, #maintenance manager van het jaar, #NVDO, #onderhoud

Lees verder

Nieuws

( Foto: NVDO )

ENGINEERINGNET.NL - Binne Visser beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in alle aspecten van de productie-activiteiten, waaronder het beheer, de kwaliteit / procesverbetering, Lean, Six Sigma en TPM- methodologieën.

Omdat projecten en maintenance samen zijn, wordt er invulling gegeven aan asset optimalisatie en life cycle costing. Voor de Philips organisatie is het een zegen dat Visser lid is van het MT, want in combinatie met zijn kennis en persoonlijke eigenschappen, geeft hem dat de mogelijkheid om alle kruisjes in de strategietabel naar rechts te duwen en maintenance optimaal te positioneren.

Hij won de titel voornamelijk vanwege zijn vermogen tot het voorspelbaar maken van maintenance binnen de keten van Asset Management, het optimaal positioneren van maintenance in de organisatie, zijn visie, werkwijze en resultaten. Deze worden binnen de organisatie breed gedragen door medewerkers, leidinggevenden en staf.

Visser is het komende jaar boegbeeld van de Nederlandse onderhoudsmarkt, die een omvang heeft van tussen de 30 en 35 miljard euro, maar liefst 4% van het BBP en waar zo’n 300.000 onderhoudsprofessionals werkzaam zijn.