Revolutionaire snoerloze instelbare slagmoersleutel

Na het lanceren van de W7150-reeks snoerloze slagmoersleutels ontketent Ingersoll Rand momenteel een ware revolutie met de lancering van de innovatieve 20V W5132/W5152-reeks.

Trefwoorden: #borstelloze motor, #Central Auto, #draadloos, #Ingersoll Rand, #Persluchtcentrum, #slagmoersleutel, #W5132/W5152-reeks

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Central Auto )

ENGINEERINGNET.BE - We sommen beknopt een aantal ongekende eigenschappen op. De kleine vormgeving (166mm van kop tot staart) en het lichtgewicht (2.3kg) maken het toestel uitstekend geschikt voor gebruik in kleine en beperkte ruimten.

De krachtige borstelloze motor verhindert «zelf- en omgevingsvervuiling» door koolstof. Het schaduwloze 60 lumen ringlicht zorgt voor een duidelijke positionering bij toepassingen met weinig omgevingslicht (veiligheidsfactor).

Losboutkoppel van 750 Nm!
De innovatieve IQV instelknop geeft u 4 mogelijke posities: Volle kracht, Halve kracht, Sleutelvast en Handvast, met een maximaal aanboutkoppel van 500Nm en een ongelofelijk losboutkoppel van 750Nm!

Met dit tool hoopt Ingersoll een aantal nieuwe markten te kunnen «aanboren». Verkrijgbaar bij de erkende verdeler Persluchtcentrum Antwerpen in aanzetvierkanten 3/8” en ½”.


Meer informatie:
Persluchtcentrum - Central Auto
Noorderlaan 77 - 2030 Antwerpen
T.: 03/543.60.70 - F. 03/541.40.23
perslucht@centralauto.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.