Power Solutions: oplossingen voor tijdelijke energiebehoeften

Tijdelijk stroom nodig voor extra productiecapaciteit, een onderhoud, een shutdown, een calamiteit, … ? Houdt u van snelle en flexibele service? Reken dan op het team van Power Solutions.

Trefwoorden: #energie, #energievoorziening, #maintenance, #onderhoud, #Power Solutions, #power supply

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Power Solutions is wereldwijd actief in tijdelijke stroomvoorziening op korte en lange termijn. Tot een vermogen van 200MW worden al uw aanvragen behandeld.

In 2016 heeft het bedrijf 10 kaarsen uitgeblazen. Dat het een jong en dynamisch bedrijf is, hebben ze de laatste 10 jaar keer op keer bewezen. Gestart in 2006 met een vestiging in Wijnegem en een beperkte vloot zijn ze nu uitgegroeid tot een wereldspeler met de grootste vloot in België.

“Het was en is nog steeds een mooi parcours dat we afleggen met niet enkel een groei in België maar ook door het openen van entiteiten wereldwijd: Frankrijk, Dubai, Panama en Peru” zegt Arnold Oostveen, CEO van Power Solutions.

Door het verleggen van zijn grenzen is Power Solutions snel en flexibel, dit in combinatie met een state of the art vloot van dieselgeneratoren is Power Solutions in staat alle turnkey projecten aan te bieden.

“Van elke uitdaging maken we als groeiend bedrijf een opportuniteit.”, benadrukt Arnold Oostveen.

Ook in 2015 heeft Power Solutions, in samenwerking met zijn partner Atlas Copco, zijn vloot uitgebreid. “Om de groei te waarborgen zullen we dit blijven doen in de toekomst. Zo voldoen we altijd aan de laatste milieueisen en kunnen we onze klanten de nieuwste mogelijkheden aanbieden”, verduidelijkt Arnold Oostveen.

In België en Frankrijk voorziet Power Solutions een 400-tal werven met een 550 generatoren. Voor elk project komen we samen met de klant tot een oplossing. We beperken ons niet tot één specifieke sector maar verdiepen ons in constructie, events, shipping en industrie.


Bezoek Power Solutions op de
Maintenance-beurs (29-30/03/2017) op standnummer B1030

Voor meer informatie:
Power Solutions
Blikstraat 2 - B-2110 Wijnegem
T.:+32 (0)3 325 88 00 - info@powersolutions.eu - www.powersolutions.euBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.