Industriële gebouwen / installaties beschermen tegen corrosie

De kosten voor het herstellen en opnieuw schilderen van geroest staal weegt zwaarder door dan een oppervlak preventief beschermen tegen corrosie.

Trefwoorden: #corrosie, #onderhoud, #roesten, #staal, #Suerickx Industrial, #verven

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Wereldwijd gaat iedere seconde ongeveer 5 ton staal verloren door corrosie. Hiermee is corrosie wereldwijd een grote kostenpost die veel invloed uitoefent op beleidsvoering maar ook op het milieu. Het hoge prijskaartje dat hieraan vast hangt kan worden gereduceerd door staal optimaal te conserveren.

Suerickx Industrial is gespecialiseerd in het voorbehandelen en beschermen van allerhande constructies in staal en beton om de veiligheid,betrouwbaarheid en productiviteit van uw constructies, apparatuur en installaties te verzekeren. Corrosie tegengaan doet Suerickx Industrial door het staal te voorzien van een aangepast beschermingssysteem.

Tevens kan een specifieke coating een oplossing bieden voor brandwerendheid, chemische resistentie, zuurbestendigheid, hygiëne en thermische isolatie. Hoe beter de staat en het onderhoud van uw industriële gebouwen en installaties, hoe productiever uw onderneming zal zijn.

Geef dus de prioriteit aan een maximale bescherming van uw gebouwen en installaties en verleng de levensduur van uw tanks, transportbanden,machines, installaties, productie-eenheden en staalconstructies.

Corrosie in elke sector
Corrosie kan tijdens industriële ‘shutdowns’, bouw-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij verschillende industrieën zoals inde afvalverwerking, waterzuivering,logistiek, (petro)chemie- enenergiesector een zeer prijzig en langdurig issue zijn.

Suerickx Industrial heeft ervaring met shutdowns en leeft zeer strikt de afgesproken planning na. De werken hebben altijd een minimale impact op de continuïteit van bedrijfsprocessen. Onze toewijding is compleet om de werken tijdig te klaren:24 uur op 24, zelfs 7 dagen op 7 als het moet.

Een anti-corrosiecoating moet worden aangebracht volgens een specifiek verfsysteem, wat tot stand komt doorervaring, technische ondersteuningdoor de verffabrikant en de vereisten van de klant.

Suerickx Industrial biedt naast de bovenvermelde vereistenvoor een geslaagde applicatie van de anti-corrosiecoating een grondige en gedetailleerde voorbereiding opgemaakt door ons projectteam.

Tijdens de voorbereidingsfase wordt elk onderdeel tot in de kleinste details doorgenomen met de opdrachtgever: een technische beschrijving van de uit te voeren industriële schilderwerken met de verschillende beschermingslagen; de nodige ondergrond voorbereidingen;een inventaris van de te gebruiken industriële verven en coatings; een compleet VGM-plan met risicoanalyses en beheersmaatregelen en een gedetailleerd inplantingsplan van de werkzone.

Suerickx Industrial maakt het verschil door voor elk project een apart logboek bij te houden van het volledige proces.

Jouw industriële installaties verdienen de beste bescherming
Voor de corrosiebescherming werken we met gerenommeerde verfleveranciers waarmee we samen een APAC-certificaat kunnen afleveren.Dit is een verzekering tegen corrosie, geleverd door Vinçotte. Onze BCCA-gecertificeerde industriële schilders beschikken over een ruime ervaring in HACCP-omgevingen.

Zij brengen de meest geschikte coating aan afhankelijk van de gevraagde levensduur en het milieu waartegen de installatiebestand moet zijn. Industriële straal- en schilderwerken vinden meestal plaats in risicozones en op moeilijk bereikbare plaatsen. Veiligheid op de werf is en blijft onze hoogste prioriteit.

Zo beschikken wij over een VCA**-certificaat. Industriële schilderwerken en coatings beschermen uw bouwwerken, constructies en tanks tegen corrosie, carbonatie en andere schade.


Voor meer informatie:
www.groupsuerickx.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.