• 18/04/2017

Technologieën voor slimme, verbonden verpakking

Rockwell Automation toont bezoekers van interpack 2017 technologieën die aan de basis staan van de slimme en verbonden fabrieken van de toekomst.

Trefwoorden: #fabriek van de toekomst, #Interpack, #Rockwell Automation, #verpakking, #verpakkingssector

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - ‘Smart’ oplossingen voor de verpakkingssector in actie te zien op de stands van Rockwell Automation en diverse machinebouwers; Best Future Machine Award uitgereikt op 4 mei.

Tijdens interpack 2017 (4 t/m 10 mei 2017 in Düsseldorf) kunnen bezoekers aan de stand van Rockwell Automation met eigen ogen zien hoe de Connected Enterprise smart factories tot een realiteit maakt.

The Connected Enterprise maakt een grotere product diversiteit en de massaproductie van maatwerk mogelijk. Consumenten profiteren daarmee van meer keuzevrijheid en een unieke gebruikerservaring.

De nieuwe generatie van ‘smart’ producten en oplossingen kan een antwoord bieden op de voortdurend veranderende eisen van klanten: steeds kleinere batches, kortere doorlooptijden en de opkomst van nieuwe verpakkingsconcepten.

Bezoekers aan de stand van Rockwell Automation komen te weten hoe zij nu al slimme machines kunnen ontwikkelen voor de slimme en verbonden fabrieken van morgen. Rockwell Automation is van mening dat de flexibiliteit en veerkracht van zijn innovatieve oplossingen, de Integrated Architecture en de Connected Enterprise, het komende decennium een cruciale rol zullen spelen bij het realiseren van operationele- en kostenvoordelen in de verpakkingssector.

Bezoekers aan de stand van Rockwell Automation (6/A61) kunnen onder meer iTRAK- en MagneMotion-systemen in actie zien. Beide technologieën bieden onafhankelijke verplaatsingsmechanismen en ongekende flexibiliteit op basis van uiteenlopende bewegingsprofielen. Hiermee kunnen intelligente loopbandsystemen worden ontwikkeld die in een kwestie van seconden kunnen worden aangepast.

Rockwell Automation toont daarnaast diverse aanvullende technologieën voor het automatiseren van verpakkingsprocessen die deel uitmaken van zijn aanbod van Integrated Architecture oplossingen, waaronder de beste serialisatie oplossingen in hun soort.

Tijdens interpack zullen platform- en branchespecialisten van Rockwell Automation uitleggen welke directe, tastbare voordelen de Integrated Architecture aanpak op basis van één platform en één netwerk te bieden heeft. Verder zullen ze aangeven hoe deze producten binnen The Connected Enterprise passen en hoe de klantenondersteuning en aanvullende softwareoplossingen van Rockwell Automation bijdragen aan verbeterde IT- en OT-beveiliging, veiliger productieprocessen en transparante upgrade-trajecten.

Bezoekers van interpack kunnen daarnaast de stands van diverse machinebouwers bezoeken om te zien hoe deze OEM’s de technologie van Rockwell Automation hebben ingezet voor de ontwikkeling van slimme machines, smart factories en de transformatie van de oplossingen die zij aan hun klanten aanbieden.

Tijdens de verpakkingsbeurs zal een breed scala aan unieke toepassingen, op basis van oplossingen van Rockwell Automation, worden gedemonstreerd op de stands van deze OEM’s.

Best Future Machine Award
Tijdens interpack toont Rockwell Automation niet alleen zijn eigen geavanceerde oplossingen en toepassingen bij klanten, maar rijkt het ook de ‘Best Future Machine Award’ uit. Deze prijs is bedoeld om erkenning te schenken aan het innovatieve gebruik van eigentijdse technologie.

De onderstaande shortlist werd samengesteld door een prestigieuze jury van vertegenwoordigers van vier prominente internationale producenten: Johnson & Johnson, Procter & Gamble, Kimberly Clark en Nestlé, en twee belangrijke Europese handelsverenigingen: UCIMA en GEPPIA.

SMART

MODULAIR

DUURZAAM

GEBRUIKSVRIENDELIJK

TRACEERBAAR

De winnaar van de Best Future Machine Award wordt op 4 mei om 18:00 bekendgemaakt tijdens een speciale prijsuitreikingsceremonie op de stand van Rockwell Automation.

Raadpleeg voor meer informatie onze internetpagina voor het evenement.


Voor meer informatie:
Rockwell Automation
Rivium Promenade 160 - NL-2909 LM Capelle aan den Ijssel
T: +31 (0)10 266.51.15 - M: +31 (0)6 29.50.40.17
adevries@ra.rockwell.com

 Lees méér over: Rockwell Automation



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.